Мандей ООД се създава през май 2005 с цел да осигури на българския пазар гъвкави и ефективни услуги в областта на подбора и хедхънтинга на служители за експертни и управленски позиции.
Ние се стремим да допринесем към ефективността на бизнеса на нашите клиенти посредством познаване на пазара, задълбочено разбиране на бизнес процесите в разнообразни индустрии, поддържане на високи стандарти на работа, придържане към строга професионална етика и опитни консултанти.
Нашият екип работи с доказано международно ноу-хау, което ни позволява да се справяме с разнообразни общи и специфични проблеми на управлението на човешките ресурси във вашата компания.
Вярваме, че можем да предложим нов и обещаващ старт на хората, които се стремят да добавят значима стойност чрез работата си.
Понастоящем екипът на Мандей включва осем души.
Успехът на нашите методи е видим от броя на клиентите, които повторно избират нашите услуги: 65% от дейността ни се дължи на връщащи се клиенти, а останалите 35% идват от новопривлечени компании. 86% от клиентите ни са международни компании. При само 1.6% е било необходимо да осигурим заместници в рамките на периода на гаранция.
 

Copyright © 2007 Monday. Всички права запазени.