10/11/2011
“Най-добрите работодатели”

Aon Hewitt придобива консултантския бизнес на Monday Insight и вече ще организира "Най-добрите работодатели в България".

Бихме желали да ви съобщим, че от началото на ноември 2011г. консултантският бизнес на Monday Insight, включващ проучването „Най-добрите работодатели в България” е придобит от местния офис на Aon Hewitt в България. Решението е повлияно от скорошното сливане на Hewitt Associates и Aon в глобален мащаб.

“Бихме искали да благодарим на Monday Insight за 5-те години успешно сътрудничество довело до провеждането на проучването в над 350 компании в България. Проучването се утвърди на пазара като надежден и професионален инструмент за много компании по пътя им да станат Най-добри работодатели”, Христо Борисов, Изпълнителен директор Aon Hewitt Bulgaria.

“Много сме щастливи, че за повече от 5 години успяхме да изградим силен екип и утвърдена консултантска компания, в партньорство с Aon Hewitt. Настоящата сделка е доказателство за това и вярваме, че проучването „Най-добрите работодатели” ще продължи да подпомага компаниите в ангажирането на служителите им. Monday от своя страна ще продължи да консултира организациите в управлението на хора, фокусирайки се в областите executive search , привличане и управление на таланти.” Светла Симидчиева, Управляващ Съдружник Monday Insight.

Следващият цикъл на проучването „Най-добрите работодатели” 2011/2012 ще стартира в България на 21-ви ноември, ръководен от местния офис на Aon Hewitt. За нас е удоволствие да поканим компанията ви да участва в новия цикъл на проучването на Aon Hewitt, „Най-добрите работодатели в България” 2011/2012, като част от проучването за Централна и Източна Европа. 

Контакти:

Светла Симидчиева, Управляващ Съдружник Monday Insight - 00359 2 944 53 14, svetla.simidchieva@monday.bg.


Copyright © 2007 Monday. Всички права запазени.